Amplasament

Complexul Green Arcades Herastrau, situat pe strada Virgil Madgearu la numerele 16 B-C, este amplasat in cea mai cunoscuta zona rezidentiala a Bucurestiului, in zona de nord, in vecinatatea parcului si a lacului Herastrau, la numai 200 m de Satul Francez si Le Club, in apropierea restaurantului „Casa M”, a Scolii Britanice, a gradinitei „Junior”.

Complexul Green Arcades Herastrau - este un ansamblu de 10 locuinte unifamiliale in stil englezesc, care prin dimensiuni, dotari si conceptie este unic la ora actuala in zona respectiva si in Romania. Parcarea subterana construita pe tot perimetrul caselor si aleilor principale asigura spatii de parcare generoase pentru locatari si chiar pentru invitatii acestora, dar si spatii de depozitare sau spatii pentru alte destinatii (sauna, sala de sport, camera cu baie pentru personalul de serviciu, etc.)

Vilele sunt in sistem insiruit iar culoarul dintre acestea este acoperit de arcade invelite cu plante decorative, asigurand un pod de verdeata linistitor si odihnitor pentru locatari.

Apasa pentru a mari harta Apasa pentru a mari harta

Situata intre lacurile Herastrau si Floreasca, zona in care este amplasat complexul beneficiaza de un microclimat deosebit, cu temperaturi pe timpul verii mai scazute fata de centrul orasului.

Desi amplasat intr-o zona rezidentiala bine definita (vegetatie abundenta, trafic auto si poluare reduse), complexul beneficiaza de avantajul apropierii fata de zona centrala a orasului (doar 5 minute de mers cu masina), de supermarket-ul Billa Floreasca, Selgros Baneasa sau Metro Otopeni, Prisma, precum si de Aeroportul Otopeni sau iesirea spre Valea Prahovei.